VIDEO. Călin Georgescu despre dictatura si triumful imposturii


* Clasa politică a indus în populație faptul că intrarea României în Uniunea Europeană este un obiectiv. Fals! Uniunea Europeană este un mijloc, nu un obiectiv. Dacă noi, odată intrați în acest club, nu am negociat nimic, nu vom primi nimic. Noi nu am intrat în UE pentru că am fost deștepți sau capabili, ci pentru că exista un interes. Și anume acela de zonă tampon. Atâta timp cât nu ești la masa de joc și nu negociezi tare, primești doar firimituri sau nici pe acelea. Noi nu am negociat nimic și nici nu negociem.

* Noi nu avem lideri politici, avem doar deținători de putere. Dar nu avem nici personal calificat în stare să negocieze. Vina este a clasei politice, care nu este pregătită pentru un asemenea șah. Eu sunt pregătit. Și ca mine sunt mulți, numai că sunt ținuți într-o zonă în care nu au acces la vizibilitate.

* Rolul Clubului de la Roma este de a atrage atenția omenirii că nu poți consuma la infinit pe o planetă cu resurse finite.

* În România contează pe cine știi, nu ce știi. Este dictatura și triumful imposturii.

* Exploatarea gazele de șist (prin fracturare hidraulică n.n.) NU sunt o soluție pentru România. Și pentru nicio țară de pe planetă. Tehnologia de exploatare este neperformantă, nestutenabilă și incompatibilă cu viața comunității.

* Jandarmeria este mult mai numeroasă și mult mai dotată decât Armata Română. În acest moment, armata nu mai este capabilă să apere nici măcar Bucureștiul.

* Una din dramele acestei țări este și faptul că 11% din populația acestei țări este analfabetă, iar 50% din elevii de liceu sunt analfabeți funcțional.

* Am pierdut în 25 de ani 20% din populația țării. Și, mai grav, în această perioadă au avut loc pest 14.000.000 de avorturi. Deci, încă o țară.

* În România se defrișeză în medie, permanent, 3 hectare de pădure pe oră. În 25 de ani România a pierdut peste 20 de miliarde de euro, numai din aceste defrișări, etc., etc.

 

Previous ION ANTONESCU: "Scrisoare de răspuns adresată lui C.I.C. Brătianu, presedintele Partidului National Liberal"
Next Din nou despre TEZAUR ...

No Comment

Care este opinia ta ? Ai curajul sa spui ceea ce gandesti !