Un alt manipulator EVZ despre gazele de sist.


[ category opinii]

Nota. Așa cum probabil mulți știți scopul unor Juni din presa este defăimarea Mișcărilor si protestelor care au loc.

Prin urmare una din modalitatile practice, așa cu scriu manualele de dezinformare, este diavolizarea, anatemizarea sediilor Mișcărilor împotriva scopului respectiv.

Astăzi sunt puși la colț preoți care. Onoare lor, au arătat oamenilor pericolele gazelor de sist.

Un exemplu de anatemizarea clasic. Citi cu atenție textul de mai jos preluat din EVZ. Dacă veți intra pe pagina originala veți vedea inclusiv fotografie sediilor Mișcării puse laolaltă intr un fel amintindu-mi de perioada Ilegalității.

Veți vedea ca autorii articolului vor lua un derâdere inclusiv faptul ca cei de acolo din Pungesti au citit texte patriotice sau au amintit pe Stefan cel Mare.
Nu-i așa, luarea in derâdere a simbolurilor naționale este un alt truc care merge foarte bine la masele amorfe sau falsii intelectuali care intr- un viitor apropiat vor proceda la fel: vor rade de simbolurile naționale întrucât așa e trendy si european.

articolul original, fragment:

Prin propagarea unor mesaje catastrofice şi apelul la Moldova, care nu-i a lor, ci a urmaşilor, câţiva agitatori pun la cale §răscoala" de la Pungeşti – Vaslui. Printre asociaţiile care mi­litează împotriva pros­pecţiunilor pentru explorarea gazelor de şist se remarcă VIRA, "Grupul de Iniţiativă al Societăţii Civile Bârlădene" (GISCB), ALMA-RO şi "România fără ei". Activitatea acestor organi­zaţii non-guvernamentale s-a intensificat începând cu ianuarie 2012….

citeste in continuare

Previous S-a renunţat la folosirea exploziilor seismice pe terenul din jurul Mănăstirii Putna
Next Interzicerea gazelor de sist in România așa cum au făcut francezii acum doi ani.

No Comment

Care este opinia ta ? Ai curajul sa spui ceea ce gandesti !