Misterul Sfinxului din Carpati- Partea II


Ultima parte a documentarului (c) Hyperion Media Inc 2013. Prima parte poate fi vizionata aici: https://www.istoria-romanilor.com/misterul-sfinxului-din-carpati-partea-i/2013/05/12
Hyperion Media Inc a decis sa difuzeze acest film in mod gratuit in acest moment via themysteryofthecarpathiansphinxmovie.com. Aceasta decizie a fost facuta pentru audienta romaneasca.

Acest film este dedicat in memoria lui Nicholas Dimancescu, un tanar documentarist care a iubit mult Romania si muntii Carpati, si care aspira sa realizeze filme documentare care promoveaza correct si responsabil imaginea istorica si geografica a Romaniei.

Reconstituirile omului de Neandertal si Cro-Magnon care apar in acest film au fost facute de Elizabeth Daynes (Daynes Atelier) din Paris, Franta si de Viktor Deak, paleo-artist din New York, USA.

Coloana sonora este in special compusa de compozitorul britanic Simon Thorne, albumul numit Neandertal.

Multumiri speciale : Dan Dimancescu, Charles Mapleston, Simon Brighton, David S. Percy.

Filmul a fost filmat cu Canon DSLRs: Canon 7D, Canon 5D Mark II, Canon 5D Mark III. Cele mai multe obiective folosite sunt marca Canon.

Previous Misterul Sfinxului din Carpati- Partea I
Next Socant pentru neinitiati: Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea declara: Nu limba română este o limbă latină, ci limba latină este o limbă românească

2 Comments

Care este opinia ta ? Ai curajul sa spui ceea ce gandesti !