Legea Rosia Montana APROBATA azi.


Comisia speciala a Parlamentului a dat verde.

Surpriza la vot! Au votat pentru lege:

  • PSD (normal…)
  • Partidul Conservator, Dan Voiculescu (tot normal, ca Antena 1 a facut spume la gura, injurand manifestantii)
  • Marea surpriza: Partidul Poporului – Dan Diaconescu. Wow…curve nenorocite! Ati facut mare gura peste tot, cum aparati voi tara de hoti: dar la prima ocazie, ati batut palma cu ei. RUSINE! Partidul Poporului i-a dat un mare flit poporului, direct in gura.

Au votat contra legii:

  • UDMR (bravo, bosgorilor. Respect!)
  • PNL (haha, nea Crin a aflat ca nu mai candideaza la Cotroceni…)

Asa ca legea a trecut de Comisie. Presedintele Comisiei, Darius Valcov, ne linisteste ca legea a fost schimbata, ca e acum mult mai simpatica si nevinovata (dovada ca i-au schimbat, cica, pana si titlul).

Mda, titlul o fi plecat el…dar cianurile au ramas in lege, bine mersi!

Care este consecinta?

Cea mai grava consecinta este ca de acum, legea nu mai poate fi respinsa. Ci doar amendata. Deci, ca sa fie clar:

România VA AVEA legea Rosia Montana.

Ce faceti acum, ecologistilor?

Sunt curios: mai bateti cu sticlele de plastic in asfalt? N-ati vrut sa-i luati de guler? Las’ ca v-au luat ei pe voi! Politicienii s-au pișat pur si simplu, pe toate manifestatiile pasnice, civilizate, democrate, socialisto-ecologiste, ale poporului român.

Si pe alea din Bucuresti. Si pe alea din Cluj. Si pe alea din Timisoara. Si pe alea din Iasi. Si pe alea din Constanta. De peste tot! Si cat timp o sa strigati “fara violenta”, la fel or sa va trateze. Pentru ca baietii astia stiu doar de doua lucruri.

De bani si de gloante!

sursa: http://capitalismpepaine.ro/2013/10/17/legea-rosia-montana-aprobata-azi/

Previous Dezvăluire bombă: A fost găsit raportul experţilor de la Oxford, “pierdut” de Ministerul Culturii. Concl uziile şterg pe jos cu propaganda RMGC: Roşia Montană îndeplineşte criteriile UNESCO!
Next Blair al Balcanilor, cunoscut şi sub numele de Javră Ordinară. Sau cum se duce la Washington cu coada intre p icioare.

No Comment

Care este opinia ta ? Ai curajul sa spui ceea ce gandesti !