Decese ciudate in istorie


1. Marele Sigurd din Orkney i-a legat capul duşmanului, ce tocmai îl decapitase, de şaua calului său. În timp ce călărea victorios spre casă, dinţii vrăjmaşului său i-au intrat în picior, provocându-i o rană serioasă care i-a fost fatală. Sigurd a murit la scurt timp, în urma infecţiei la picior.

2. În 1327, Edward al II-lea al Angliei a fost omorât prin introducerea în fund a unui fier roşu-încins în fund.

3. În 1478, George Plantagenet, ducele de Clarence, a fost executat. Ultima lui dorinţă a fost să fie înecat într-un butoi cu vin.

4. În 1649, Sir Arthur Aston a fost bătut, până a murit, cu propriul lui picior de lemn.

5. În 1771, regele Suediei, Adolf Fredrik, a mâncat până a murit. Ultima lui masă a constat în homari, hering afumat, caviar, şampanie şi 14 porţii din desertul său favorit, dintr-o patiserie din nordul Europei, într-un bol de lapte cald. Este cunoscut lumii întregi ca „regele care s-a automâncat".

6. În 1814, nouă oameni au murit înecaţi în şuvoiul de bere din Londra, după ce 1.500 de tone de bere de la Compania Brewery s-au revărsat pe străzi.

7. În 1947, fraţii Collyer au murit din cauza gunoiului. Ei au strâns tot ce le-a picat în mână, de la ziare, la resturi de mâncare, până s-au baricadat în casă. Cel mai tânăr dintre fraţi a murit strivit de un teanc de cărţi, ziare şi alte obiecte, în timp ce fratele mai mare, rămas singur, orb şi paralizat, a murit de foame.

8. În 1974, Basil Brown, un avocat care mânca doar hrană sănătoasă, naturală, a băut atât de mult suc de morcovi până a murit.

9. În 1998, o întreagă echipă de fotbal a decedat în urma unui fulger în timpul unui meci în Republica Democratică Congo. Ce este interesant este că cealaltă echipă, a gazdelor, a supravieţuit.

10. În 2010, rusul Vladimir Ladyzhensky a murit în timpul Campionatului Mondial de saună din Finlanda după ce a rezistat 6 minute la 110 grade Celsius.

Previous Cele mai ciudate rãzboaie din istorie…
Next MOARTEA și viața CIUDATĂ a ultimei VRĂJITOARE din Anglia

No Comment

Care este opinia ta ? Ai curajul sa spui ceea ce gandesti !