Centura fotonica si anul 2012


Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prin informatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie.Totusi, atentia publica nu a fost atunci mult timp retinuta de acesta descoperire, ci mult mai tirziu, cand s-a vazut ca locatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita a Sistemului nostru solar.

La inceputul anilor ’80, in S.U.A. a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru solar se va “ciocni” cu un nor electromagnetic “nu peste multi ani”. Aceasta nebuloasa a fost mai apoi denumita Centura Fotonica.

Intregul Univers este tinut la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile de energie centripeta, cu campurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere la orbite naturale in Spatiu si Timp: sateliti in jurul planetelor, planete in jurul stelelor,  sisteme solare in jurul centrelor altor vortexuri majore si tot asa – la infinit.

Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de un an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un “intreg”, care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000-26.000 de ani. Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.
Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor

Ea consta din multe benzi fotonice, emanand din centrul Galaxiei si asociate cu spiralele Caii Lactee. Incercati sa va imaginati cateva sisteme solare in revolutie pe o mare orbita in jurul stelei Alcyone, dar infasurati acesta imagine cu niste imaginare spire de toroid. Aceasta este Centura Fotonica.

Sistemului nostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge in rotatia lui in acelasi punct de pe orbita. Inseamna ca Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori la fiecare 25.000 ani. Cea mai ingusta parte a Centurii ii ia Sistemului solar cam 2.000 de ani sa treaca prin ea. Si trec cam 10.500 ani intre doua intalniri cu Centura.

Daca socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 = 25.000 ani.

Cand se va intampla “ciocnirea”?
Multi spun ca e destul de dificil de prezis, avand in vedere ca Centura are oscilatii neregulate.
Surse care au aflat prin channeling (mediumnitate) spun ca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar a intrat in Centura pentru o saptamana in 1987, putin mai mult timp in anul urmator, dar ca, din 1998, Soarele a intrat deja in plin. Se afirma ca Terra nu va intra decat in 2012.

In ce consta Centura Fotonica? Care vor fi efectele ei asupra vietii pe Terra? De fapt, care este scopul intrarii in ea, daca exista vreunul?

Radioul afima ca este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul, care este o particula de lumina a unei radiatii electromagnetice. Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzand spectrul razelor X.

Mass-media deja a atras atentia ca, in anumite regiuni ale planetei, se va inregistra o crestere a intensitatii radiatiei periculoase care intra prin gaurile din stratul de ozon. O data cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata, sau in spatele Soarelui, daca ne gandim la intrarea lineara in Centura. In consecinta, ori Soarele, ori Terra va intra prima data. Este imposibil de prezis exact care, din moment ce Centura se dilata si se contracta pe rand.
Daca Soarele va intalni primul Centura, a fost comunicat prin channeling ca vor urma trei-cinci zile de intuneric total si vor cadea toate sursele de curent electric.

Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric.

Din surse extraterestre ni se comunica faptul ca, o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri, atunci multa vreme cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati. Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele trei zile.

O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inalta excatatie a atomilor, cauzand fluorescenta tuturor corpurilor.
Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani.

Norul fotonic are o mare densitate de electroni si pozitroni (antielectroni) .
In fizica, atunci cand o particula si antiparticula sa intra in coliziune, sunt amandoua anihilate, cu o imensa degajare de energie radianta – fotonii.

Prezenta acestor pozitroni liberi va interfera cu electricitatea terestra formata din electroni, ceea ce va duce la soc electric. Oricum, energia fotonica, ca rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni, va deveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta.
Intalnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi o mare experienta pozitiva, dar numai Omul, cu suficienta disciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii propriei constiinte, isi va da seama ca anticipata Epoca de Aur se manifesta deja.

Centura poate fi impartita in trei zone:
1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile si care va include 72 de ore de intuneric total.
2. Intrarea in Partea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani.
3. Iesirea din Centura, prin Zona Nula, inca 5-6 zile.

Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sisteme solare. Soarele Central al Constelatiei este numit Alcyone si sistemele sale solare sunt: Merope, Atlas, Maya, Electra, Coele, Taggeta si al nostru, numit Ors. Sistemul nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul lui Alcyone in 25.920 de ani.

Conform profetiilor Maya, in 22 decembrie 2012 noi vom intra definitiv in campul radiant al Centurii. In urmatorii 10 ani, planeta Terra si vecinii sai isi vor ajusta structurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute vor fi excatate – lucru care va crea un tip de lumina constant si nou: o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre.

In caz ca Terra va intra prima, se va produce un fenomen similar unui foc planetar: intreaga materie va deveni luminoasa, dar fara ardere propriu-zisa.

Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si campuri de gheata se vor intinde pana la 40 de grade latitudine in ambele emisfere.Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie si curand va incepe radiatia constanta care, bombardand Terra, va topi gheata. Apele vor creste cu 900 de metri. Cand se vor retrage, vom avea un “Cer nou si un Pamant nou”. Iminentul cataclism va marca inceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, al Justitiei.
CONSIDERATII METAFIZICE SI SPIRITUALE

Nu se poate pune la indoiala faptul ca, pentru Omenire, intalnirea cu Centura Fotonica va fi, in esenta, o experienta spirituala. Dar acest lucru depinde totusi de fiecare. Daca la acea vreme vom fi destul de evoluati, mari pasi inainte vom face prin ridicarea nivelului constiintei, prin absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa.

Daca comportamentul nostru ramane negativ, avem multe vibratii scazute ca rezultat al actiunilor egoiste, nu ne putem astepta sa supravietuim radiatiei de inalta frecventa. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala.

Universul fiind Spirit in manifestare, nu ne putem indoi ca orice fenomen cosmic fizic pe care il putem studia prin stiinte si intrumente are la baza Spiritul si Vointa Divina. Nimic nu este intamplator in Univers, totul este perfect coordonat de Dumnezeu Mintea Cosmica si se face in scopul evolutiei.

Intotdeauna in spatele oricarui femonen care se manifesta fizic in Univers trebuie cautat intelesul si insemnatatea lui Spirituala si Divina.

In channeling (mediumnitate), interactiunea cu Centura Fotonica este numita HRIST.

Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a “Ridicarii in Slava”, a “Inaltarii”, termeni bine cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina.

Intalnirea cu Centura Fotonica va juca un rol primordial in biblica “Transformare a omului”. Termenul de “HRIST” aparent exprima A Doua Venire a lui Hristos. Dar, in realitate, acest “Hrist” este o stare a Constiintei, a Fiintei in ansamblu, care a fost atinsa de Iisus, si nu un nume propriu. Este vorba despre o Renastere a planetei Terra. Se spune ca planeta va fi divizata intr-o planeta cu trei dimensiuni, asa cum exista si la ora actuala, si o alta Terra, care va trece intr-un Univers paralel cu patru dimensiuni. Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic, intrucat esenta lor este spirituala.

Este de notat ca serioase lucrari de fizica abordeaza teoria universurilor paralele. Prin channeling s-a primit informatia ca noi de multe ori intram in planuri ale unui univers paralel si apoi ne intoarcem inapoi aici. Exista si un alt exemplu al unei foarte avansate civilizatii in centrul Terrei, asa numita Shamballa, care exista intr-un plan paralel si la care se poate ajunge prin tuneluri electromagnetice care se deschid la Poli si in alte zone de pe Glob.
Posibil ca singura consecinta trista a intrarii in Centura va fi ca unele familii vor fi impartite de acesta selectie naturala de esenta spirituala. Unii vor merge pe Pamantul mult mai evoluat din a patra dimensiune/densitate, iar altii vor ramane pe Terra cea cu trei dimensiuni. Acest lucru poate duce la o permanenta separare a evolutiei, pentru cateva mii de ani. Insa unele persoane, rare, care sunt pe calea mai evoluata, vor dori sa isi suspende progresul personal ca sa ii astepte pe altii din urma.

Actualmente, ciclul Centurii Fotonice este sincronizat cu sfarsitul unui mare numar de alte cicluri, De exemplu: 225 milioane de ani pentru Ciclul reptilian, 26.000 de ani pentru Precesia echinoctiilor, 104.000 de ani – un varf al evolutiei in patru cicluri de 26.000 de ani, culminand cu o Convergenta Armonica la timpul cand se prevede intrarea – anul 2012.

Convergenta este sfarsitul unui ciclu stelar de activitate. Activitatea stelara a inceput deja si va continua pana in 2012-2017. Activitatea stelara se produce cand Sistemul notru solar se aliniaza inaltelor bande de frecventa din Pleiade (steaua Alcyone), Sirius, Arcturus, Orion si Andromeda. Acest lucru este cunoscut si ca punctul in Timp care coincide cu atingerea punctului maxim de expansiune a Universului. Sincronizarea unor asemenea noduri se astepta sa deschida straturi dimensionale pentru influxul a noi energii si schimbari.

Din punct de vedere psihologic, efectul caracteristic al intrarii va fi ca unele neplaceri si nereguli in matricea fizica si psihologica a oamenilor vor iesi la suprafata, adica in mintea constienta. Se va da astfel prilejul la noi vindecari, echilibrari, dar, in cazul unor persoane prea “dereglate”, se vor produce si boli, depresii si moarte. Centura Fotonica este o parte a unui grup de energii din a saptea dimensiune, care are benzi energetice peste tot in jurul Soarelui Galactic. Una dintre aceste benzi curge din Constelatia Leului pana in cea a Varsatorului si sparge Anul Platonic in doua nopti galactice si doua zile galactice.

Ingerii pot utiliza aceasta energie din dimensiunea a saptea ca sa activeze, in timpul somnului, chakrele discipolilor Luminii si pe ale celor care cer acest lucru si sunt pregatiti sa il primeasca. Aceste energii produc schimbari la nivel subatomic in toata Creatia. Astfel se va face trecerea in dimensiunea a patra, apoi intr-a cincea. Cei care refuza evolutia pot suferi o implozie si se vor manifesta in continuare in alte sisteme de dimensiunea a treia, unde vor fi liberi sa isi continue conflictele, polarizarile, fricile si razboaiele, pana vor fi capabili sa isi curete singuri corpurile energetice de aceste programe negative.

Epoca de Aur

In aceasta Epoca de Aur in care intram, fiinta umana va fi capabila sa fie pe deplin realizata, oamenii isi vor intelege istoria, fizicul si toate abilitatile psihice. Acesta Inaltare spre Lumina va fi cunoscuta de catre toti cei ale caror vibratii interioare fizice si spirituale se vor acorda undelor messianice ale Centurii Fotonice.

In prezent, cercetatorii cred ca exista trei tipuri de corpuri in Univers.
Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida, tip pe care noi il folosim in prezent.
Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura de masa diferita, ceea ce permite, de exemplu, trecerea usoara prin ziduri si obiecte solide.
Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiinta spirituala.

Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip de corpuri. Vom fi capabili de telepatie si telekinezie. Dupa trecerea celor cateva zile de intuneric, va veni timpul descris in Biblie cand, intr-o clipita, vom deveni nemuritori. Posibil sa nu mai avem nevoie de somn si hrana solida. Vom putea utiliza, ca energie, energia fotonica din jur, iar calatoriile interdimensionale si in Timp ne vor fi accesibile.

Mari beneficii vom avea prin folosirea directa a energiei fotonilor si abandonarea actualelor surse de energie fosila. Acest lucru va vindeca suprafata planetei de mine si foraje. In scurt timp, civilizatia va trece la folosirea unor tehnologii nepoluante.

Aceasta enegie fotonica va sta la baza sistemelor de propulsie spre calatorii stelare foarte rapide. In curand, a calatori spre Sirius sau Cappella va fi la fel de usor cu a calatori la Paris. Vom putea gasi locuitori ai vechilor civilizatii de pe Terra: atlanti, lemurieni, mayasi. Vom obtine tehnologii avansate si personal ultracalificat, care vor ajuta civilizatia terestra sa se transforme si sa se adapteze rapid.

Motivul pentru care experimentam cu cinci sesimi mai mult Intuneric decat Lumina in revolutia in jurul Soarelui Central este ca Puterile Divine au dorit sa creeze si o lume a negativitatii, a polaritatii, a iluziei, plina de frici, judecati, control, ura, moarte etc.. Acest lucru se datoreaza dualitatii Planului Fizic.

Cum putem sti ce e Rece, daca nu am experimentat Cald? Cum putem sti ce e Lumina, daca nu am trait Intunericul? Nu exista Mare fara Mic, Frumos fara Urat, Cald fara Rece, Iubire fara Ura. Conform uneia dintre Legile Universale Hermetice: “Totul are doi Poli”. Deci trebuie sa trecem prin Intuneric ca sa putem aprecia ce este Lumina.

Acest lucru ii da Creatorului posibilitatea, prin noi, sa inteleaga mai bine adevarata natura a negativitatii. Noi suntem unealta prin care Creatorul se poate experimenta pe Sine Insusi si, prin activitatile noastre individuale si colective, poate stapani si dirija pericolele Intunericului.
Terra, ca planeta, a fost aleasa sa colecteze, sa asimileze si sa transforme intreaga negativitate pentru intreg Sistemul solar. Aceasta este o Misiune Divina. Ea consta in a experimenta, prin noi, negativitatea pentru Sine si proces, a invata sa o neutralizeze usor si permanent, punand in loc o Lume a Pacii si a Luminii.

Deci, noi si planeta noastra suntem unici si speciali in Marele Plan al Creatorului.

Din acest punct de vedere, se poate considera ca Centura si radiatia ei manasica sunt in si prin ele insele mijloace de transformare si de transmutatie. Ele sunt barierele de paza si mijlocul prin care nici o particica de negativitate nu va scapa de pe Terra, ca sa contamineze nivelurile mai inalte de constiinta. Cel care conduce acest proces este HRIST si astfel putem vedea cum Centura si radiatia manasica sunt emise de HRIST si Energia Hristica. Pana ce nu ne punem de acord cu frecventa acestei energii, nu putem spera sa fim o parte din ea si sa scapam de negativa influienta actuala a planetei. Cei care nu vor reusi acest lucru se vor intoarce din nou in a treia dimensiune si vor suferi iar si iar incercarile.

Noi toti, inainte de incarnare, am fost avertizati cu privire la pericolele incarnarii pe Terra in acest moment. Ni s-a spus ca nu vom putea scapa de negativitate decat daca o vom putea stapani si dirija, ceea ce a si fost o intentie a Divinului pe care a dorit sa o experimenteze prin noi. Din pacate, unii invata mai greu decat altii si au nevoie de mai multe Revolutii in jurul Soarelui Central pana isi invata lectia. De obicei, abia o treime din populatia planetei obtine succesul in 10.000 de ani.

Ar trebui sa reflectam de ce ne-am ales si ni s-a aprobat reincarnarea Acum si Aici. Noi am ales sa stapanim negativitatea. Pentru cei ce vor reusi acest lucru, rasplata trecerii in alte dimensiuni este uriasa. Si, pentru cei dintre noi care am absolvit aceasta scoala divina, vom putea sa ridicam constiinta contemporanilor nostri.

HRIST si energiile Lui sunt mentionate in mod repetat in vechile texte, indicand ca, pana nu vom deveni Una cu aceste Energii Hristice, nu putem spera sa supravietuim calamitatilor ce vor veni. Profetiile mayase semnaleaza clar acest lucru cand spun: “Guvernarea, stiinta si religia vor cadea, pana ce vor fi pregatite sa accepte si sa faciliteze Constiinta Hristica ce vine”. Inclusiv noi putem colapsa, pana nu vom accepta si trai aceste adevaruri sacre.

Chiar Iisus a spus: “Eu, prin HRIST, voi desparti graul de neghina si oile de capre”. Acest lucru arata o viitoare impartire a Umanitatii in doua grupuri distincte: unul care accepta si Traieste Constiinta Hristica (graul si oile), altul care nu vrea sau nu poate acest lucru (neghina si caprele). Pe masura ce ne apropiem de Centura, aceste lucruri vor deveni tot mai clare. Polaritatea, acum, a devenit extrema – mastile cad tot mai mult. Cei buni au devenit mai buni si cei rai, mai rai.

Suntem in al 12-lea ceas. Asa cum spunea si Iisus: “Cel ce are urechi de auzit, sa auda”. Sper ca am reusit sa conving ca aceasta Centura Fotonica este ceva cu mult mai mult si mai maret decat niste simple postulate stiintifice si astronomice despre cum experimentam noi cei 20.000 de ani de Intuneric si 4.000 de ani de Lumina.

Daca intram mai mult in adancul metafizic al lucrurilor, Centura Fotonica nu este nimic nou de fapt. In istoria veche sunt multe referiri, mai ales la greci si romani, despre o Era de Aur in care nu exista altceva decat Lumina, Iubire, Pace si Liniste, un loc fara boli, moarte, razboaie, saracie. In mod sigur, acesti filozofi antici se refereau la cei 2.000 de ani de Lumina din Centura Fotonica. Inca o data, acum suntem pe punctul de a intra in aceasta fenomenala perioada – Era de Aur a trecutului si viitorului. Iesim din asupritorul cocon al Intunericului si, ca un fluture, putem zbura spre ceva extrem de frumos: corpurile noastre de Lumina si marea Comuniune cu HRIST.

Acest cocon de Intuneric, dincolo de asuprirea si negativitatea sa, a constituit mijlocul nostru de invatare, pentru a ne califica inca o data pentru saltul spre alte dimensiuni. Ni se ofera inca o data posibilitatea sa spargem suprafata acestei lumi a iluziei, sa intoarcem oglinda si in locul ei sa percepem adevarata Realitate.

Misiunea speciala incredintata Terrei, de a experimenta si de a stapani negativitatea si iluzia, va fi indeplinita si numai astfel vom putea merge Acolo de unde apartinem de fapt ca Spirite libere. In cele din urma, decizia ne apartine si tine de vointa noastra.

Procesul acesta de reintoarcere Acasa nu este insa asa de simplu cum pare la prima vedere. Trebuie mai intai sa trecem printr-un proces traumatizant de transformare, care ne va face apti sa eliminam negativitatea din noi si sa ne luam inapoi corpurile de Lumina. In schimb, vom fi catapultati spre a patra si, apoi, spre a cincea dimensiune. Acest pas cuantic in viitor nu este ceva obisnuit, dar este secvential. Oricum, din cauza unui inexplicabil “nu vreau”, dat Evolutiei si Maturizarii, in contrast cu alte planete, acum suntem nevoiti sa ne jucam de-a v-ati ascunselea cu noi insine pentru a atinge nivelul altor planete cu scopul ca Sistemul Solar sa ramana in legatura cu Intentiile Divine. In final, trebuie sa fim “adusi la zi”, in vederea asigurarii trecerii sigure a intregului cortegiu de planete prin Centura Fotonica.

Interesant este faptul ca, in cartile pierdute ale Bibliei si alte documente apocrife, este specificat faptul ca “A Doua Venire a lui HRIST va avea loc in 2008“. Ne vom lasa corpurile noastre dense si ne vom lua corpuri de Lumina, asa cum a spus Iisus.

Fiecare celula, fiecare molecula, fiecare atom vor fi rearanjati in asa fel incat densitatea corpurilor noastre actuale sa poata fi transpusa in Lumina capabila de a facilita asimilarea Constiintei Hristice care vine si Nemurirea.

Se spune, de asemenea, ca, in procesul de tranformare, sistemul ADN va fi rearanjat pentru a avea 12-13 spirale, si nu numai doua, cat are in prezent.

De asemenea, chakrele corpurilor vor fi rearanjate si vor creste la 13, in loc de sapte.
Chiar planeta va fi complet reinnoita. Schimbarea sa a inceput deja prin crapaturi in scoarta, cutremure de Pamant, vulcani in eruptie si schimbari de vreme brusce si devastatoare. Nimic nu va ramane neatins de schimbari.

Degeaba unele guverne si oameni bogati s-au gandit sa se ascunda in buncare subpamantene sau sa zboare pe Luna sau pe Marte! Chiar si Luna sau Marte, cu toate planetele, se vor transforma. NU VOR SCAPA DECAT CEI CARE AU TRECUT DE PARTEA IUBIRII, BINELUI, LUMINII, VIETII, ECHILIBRULUI SI IERTARII. Ei isi vor crea corpurile de Lumina care sa reziste la ultimele zvacniri ale legilor fizice vechi, care acum se reinnoiesc. Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate.

Cateva lucruri care s-ar putea intampla o data cu intrarea in Centura ar putea fi astfel sintetizate:
1. Centura Fotonica si radiatia manasica sunt modalitati de transformare alchimica. Radiatia este emanatie Hristica. Prin aceste unelte spirituale ni se da posibilitatea sa rupem barierele negativitatii si sa mergem spre Taramul de pe care suntem originari ca Spirite. Oricum, alegerea ne apartine.
2. Eclipsa din 1999 a inceput sa transforme constiinta spre un echilibru in cadrul caruia noi sa devenim parti egale din masculin si feminin, asa cum spunea Iisus: ca vom deveni androgini. Accentul e pus mai ales pe feminin, pentru ca acum energiile masculine sunt discordante, anarhice si mult prea fixate. Daca ne uitam in jur, vedem ca multe femei au inceput sa se poarte ca barbatii si invers. Se poate usor vedea cresterea impresionanta a numarului de travestiti. Se pare ca partea feminina va trebui sa se transforme si sa ia cu ea aceste vechi scheme de gandire paternalista, dominatia Masculului, inainte sa se cristalizeze pe Terra Energia Hristica. Cu totii vedem slabirea masculinitatii si intarirea feminitatii. S-a marit extrem de mult numarul celor care fac parte din culte religioase care adora Zeita Mama, vechea zeita din perioada matriarhatului. In procesul de transformare vor aparea noi curente de gandire in domenii de relatii, sanatate, apreciere de sine. Nu peste mult vom fi capabili sa ne controlam si sa ascundem defectele. Subiectivul (femininul) va iesi la iveala, aducand cu el toate nemultumirile din subconstient si toate schemele de gandire negativa pe care pana acum nu le puteam controla. Nu ne mai putem ascunde dupa deget. Partea feminina a devenit o raza transformatoare, oferind iubire, acceptare si toate trasaturile dumnezeiesti.
3. 12 evenimente majore se vor intampla pe Terra pana la Marea Intalnire. Ele sunt destinate sa distruga si sa reformeze vechile si arhaicele energii tridimensionale actuale. Unul dintre ele ar putea fi condamnarea globala a ultimului razboi din Orientul Mijlociu. Acest razboi avea, din punct de vedere metafizic, doua obiective: sa anihileze vechile energii ultramasculine ale terorii si sa le faca gata sa se transforme in energii masculine noi si blande si sa faciliteze ajungerea in frunte a energiilor feminine.
4. Pentru a rezista comprimarii Timpului si Spatiului, corpurile noastre fizice vor trebui sa fie reconstruite, ceea ce are de-a face cu elemente-cheie. Sunt de asteptat mari rearanjari ale constiintei, perceptiei, inmultirea sistemului de chakre, cresterea numarului spiralelor de ADN, eliberarea energiilor masculine si feminine pentru a ajunge la androginism si accelerarea frecventei vibratiei atomice, in concordanta perfecta cu noile energii ale Luminii. Glanda pineala, al treilea ochi, se va redeschide pentru toti si va reveni la marimea ei originala. Toti vor deveni clarvazatori, telepati, asa cum a spus si Iisus: ca “vor fi mari profeti si vizionari”. Felul de a vorbi se va schimba, toate vor fi facute “In numele Creatorului Divin”, iar gandurile trebuie sa fie controlate si directionate perfect, pentru ca ele sunt mai reale decat corpul fizic.
5. Asa cum corpurile se vor transforma in Lumina, gandurile, actiunile nonfizice vor deveni realitatea imediata. Ceea ce vom gandi se va materializa pe data. Vom deveni ca niste ecrane TV pe care se vor proiecta toate gandurile, ca sa fie vazute si auzite de toti.Vom gandi liber, cu posibilitatea de a corecta pe loc orice probleme prin Iubire, Lumina si Iertare.
6. Lumea noastra actuala de iluzie si polaritate va disparea. Acum ne simtim vulnerabili si confuzi, insa va trebui sa decidem urgent daca vom ramane in lumea veche sau vom dori sa ne mutam corpurile in Lumina si sa recunoastem ca acestia suntem noi cei adevarati.
7. Intreaga planeta si-a schimbat axa de 330 de ori. Se prevede o noua schimbare a Polilor Magnetici: de la sensul orar la sensul antiorar. Sensul antiorar este cel normal, spiritual. Sensul orar ne-a fost impus de Cei care au hotarat ca planeta va colecta si transforma toata negativitatea din Sistemul Solar. Timp de 10.000 de ani, noi am indeplinit aceasta sarcina extrem de importanta. Acum, ca sa fim in acord cu intregul Sistem solar, trebuie sa se inverseze din nou Polii Magnetici. Strigatul Terrei, ca fiinta vie, a fost auzit in Univers.
8. Asa cum Terra actuala va ascede in alta dimensiune, de acolo va cobori o alta planeta similara, care va ramane la dispozitia celor neadaptati inca 10.000 de ani de Intuneric in a treia dimensiune.
9. Nu peste mult timp vom fi capabili sa vedem fiintele angelice. Ajutorul lor va fi imens, ca intotdeauna.
Lumea animala se va transforma la fel cu toate celelalte. Pe masura ce noi vom trece in regnul urmator, animalele se vor apropia tot mai mult de constiinta umana. Impreuna cu ele vor deveni oameni si elementalii si spiritele naturii.
Se asteapta masive descresteri in campul magnetic al Terrei – gravitatie si densitate. Cum noi vom deveni Lumina, efectul asupra noastra nu va mai exista.
Pentru a ajunge fiinte umane galactice, sunt de asteptat schimbari care ne vor face fiinte cu constienta deplina, capabile a lucra cu energii si fiinte interdimensionale.
10. Este de asteptat sa vedem in curand culori vii, configuratii geometrice sacre, nuante, umbre neobisnuite. Cerurile vor aparea ca fiind in flacari. Dar este vorba de un foc rece, care nu va afecta pe nimeni. Va fi un semn ca ne apropiem de destinatia finala.
CONCLUZII


Transformarile pe toate planurile sunt irevocabile. PLANETA VA FI PURIFICATA SI VOR VENI “UN CER NOU SI UN PAMANT NOU”. A VENIT VREMEA SPIRITULUI.
Oamenii vor trai cu animalele in Iubire eterna, Lumina si Pace. Va fi un loc al comuniunii cu Divinul, in care nu vor exista razboi, saracie, durere. VA FI RAIUL VISAT DE OMENIRE. Primele energii sunt deja printre noi: relatii dizarmonice in guvernare, stiinta, religie, institutii financiare, de invatamint, de sanatate. Exista o falsa teorie cum ca extraterestrii ne vor salva asa cum suntem si ne vor ridica in navele lor. Ei, insa, nu vor interfera cu destinul si vointa noastra. Vor inteveni numai in situatii extrem de grave si numai pentru cei a caror aura arata ca sunt gata de a trai in Iubire si Iertare si se indreapta spre contopirea cu Constiinta Hristica. Eliminarea Fricii, unealta Intunericului, este esentiala.
Conform informatiilor obtinute prin channeling (mediumnitate), Confederatia Galactica ne va da un mare ajutor in aceste timpuri. S-a spus ca ei au inceput acum multi ani deja sa schimbe polaritatea de baza a Soarelui, pentru a mentine integritatea Sistemului solar.

Oricum, in ultimul timp, Ulysses, care ia probe pentru NASA, a detectat ca, la Soare, campul magnetic nu mai are Pol Nord si Pol Sud. Acest camp s-a schimbat enorm, acum devenind omogen. Nu s-a dat nici o explicatie stiintifica si, bineinteles, totul a fost ascuns de public. Mai mult, satelitul Soho a revelat ca Soarele raspunde in mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice, cauzand eruptii de 30-35 de flame (protuberante de foc), lucru care inainte nu se intampla.

Insa, cel mai mare beneficiu pentru Terra si Sistemul solar va fi intrarea ca membru in Confederatia Galactica: vom deveni Cetateni ai Cosmosului si, pentru prima data, vom sti Cine Suntem si De unde venim.

Previous Nebunia anului 2012
Next Istoria Secreta a Omenirii

No Comment

Care este opinia ta ? Ai curajul sa spui ceea ce gandesti !