CALL FOR PAPERS, REVISTA HIPERBOREEA


Revista Hiperboreea vă invită să propuneţi spre publicare în numărul următor 1 (5) serie nouă (2013) materiale (articole sau recenzii critice), care țin de domeniul„Istorie şi Studii Culturale” (arheologie, istorie, ştiinţe auxiliare ale istoriei, muzeografie, ştiinţe auxiliare ale muzeografiei, istoria culturii, memorialistică).

Forma finală a materialelor o puteti trimite la adresa: terra_mater_2007@yahoo.com până la data de 1 septembrie 2013. În prealabil, vă rugăm să ne anunţaţi de intenţia de a propune spre publicare un material, indicându-ne titlul şi dimensiunile aproximative. Normele de publicare ale revistei Hiperboreea se găsesc aici.

Hiperboreea este o publicație științifică online, care prezintă studii și articole pe teme legate de istorie și studii culturale (arheologie, istorie, ştiinţe auxiliare ale istoriei, muzeografie, ştiinţe auxiliare ale muzeografiei, istoria culturii, memorialistică). Din luna iunie 2013 apare trimestrial.

Revista Hiperboreea este indexată în bazele de date internaționale Index Copernicus și ProQuest și poate fi vizibilă și pe platforma editorială SCIPIO.

revistahiperboreea.com

Previous Escrocheria Armstrong-Fokker si Carol II
Next Dacii nu mai vor să tacă – Războiul dacilor cu românii

No Comment

Care este opinia ta ? Ai curajul sa spui ceea ce gandesti !